Monday, June 29, 2009

A nice story from Iulia


I won't translate it because it sounds good in Romanian. But you can use the language translator.

"Pentru fiecare din noi vine momentul in care spunem "DA" oficial, in fata ofiterului de stare civila, a invitatilor si in fata lui Dumnezeu! Clipa in care simti ca plutesti, ziua in care privirile celor din jur sunt atintite-n spre tine...si eu am trecut prin astfel de momente placute! Ziua casatoriei mele: 26 iulie 2008...o zi unica in viata mea, o zi speciala pentru mireasa din mine!
Totul a inceput devreme, cu cer nu tocmai senin, cu adieri racoroase de vant si ganduri inmiresmate pline de amor, care incercau din rasputeri sa ma apere de emotiile starnite de unicul eveniment! Asteptam cu nerabdare sedinta foto - imortalizarea iubirii noastre in pagini de album ce tin dincolo de vreme marturie celor care vor mai fi. Doream ca totul sa fie perfect, ca scos dintr-o poveste. Optimismul din noi a chemat soarele, iar acesta nu s-a lasat mult asteptat, venind si dand binecuvantarea splendorii din noi! Imi aruncai priviri sclipitoare si soapte care sa-mi incuviinteze frumusetea, te uitai la mine de sus in jos si inapoi fara sa obosesti...
Placerea simtita si starea de bine nu ma lasau sa simt oboseala si mereu zambeam si-mi exprimam fericirea celor din jur, eram coplesita, eram intr-o lume perfecta, o lume de vis in care petrecerile tin 3 zile si 3 nopti, lume de poveste in care printul vine pe cal alb...a fost perfect! Ceea ce m-a surprins cel mai tare afost INELUL. Acel minunat inel care trebuia sa il primesc in ziua cererii in casatorie...la mine nu a fost la fel...eu am primit inelul in ziua nuntii. Oare ma putea surprinde mai bine? Nu cred, mi-a daruit sansa sa fiu mai altfel decat celelalte mirese, mi-a oferit ocazia sa fiu Unica lui Iubire, Mireasa inimii lui si binecuvantarea casei in care impreuna vom sta! Nu am lasat nelinistea sa-mi strice starea, am adunat in sufletul meu doar zambete si numai bucurii, clipe care sa-mi tina treaza fericirea ce marcheaza noua viata in care pasim impreuna! Lacrimile de fericire au fost prezente, dar mult mai tarziu, chiar in momentul in care erau binevenite si chiar asteptate...
Fericirea inseamna simplitate, fericirea inseamna incredere, fericirea inseamna respect si pace, fericirea inseamna tandrete, fericirea inseamna clipe minunate, fericirea esti tu pentru mine, fericirea sunt eu pentru tine...fericirea e in noi si ea ne poarta pe aripile vietii, ea ne indreapta pasii spre perfectiune si ne arata calea spre adevar!

Tot ce am simtit in ziua aceasta voi tine strans in suflet pentru totdeauna, voi incerca sa imi amintesc de fericirea nuntii noastre vesnic, in incercarea mea de a iesi din plictisitorul cotidian! Incerc sa impart si altora fericire, pentru ca eu am si altii nu o gasesc, spun si celor din jur cum sa iubeasca pentru ca ei nu sunt iubiti si eu iubesc, cant fericirea in speranta ca restul vor invata minunata poveste a vietii in doi!
Si toate cate le fac le fac pentru tine, iubitule sot, pentru toata iubirea ce-o ai pentru mine...
Iulia VESA cum ma stiu unii, Iulia OPREAN de aici inainte pentru toti..."

Iulia Flavia & Gabriel Cosmin


By Iulia

No comments:

Your Real Wedding