Friday, February 6, 2009

Challenge!!! Dare or not?

I challenged you a few days ago to send me pictures with brides in special places. It is still available! I didn't receive any pictures yet! SO....WHAT ARE YOU WAITING FOR??? come on! Let's see brides!

Refresh now!

While you are reading, I am probably writing here so just hit the refresh button from time to time to see the newest post!

Wedding cake, shoes and ...an "after the wedding" fridge!



My first article! (Romanian)

This is my first article, in Romanian , of course. You cand read it if you clik on the title!
P.S: Yes, in the picture is my hamster.

This is their story: Carmen & George

"Ne-am cunoscut in urma cu 3 ani si 2 luni prin intermediul unor prieteni. Nu pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, asa cum spun unii. Nu prea cred in dragoste la prima vedere. Insa ne-am placut din prima clima si am hotarat sa ne mai vedem, de data asta singuri (la prima intalnire eram insotiti de prietenii care ne-au facut cunostinta) sa ne cunoastem mai bine. Pe parcurs mi-am dat seama ca este un baiat extraordinar si incet-incet ne-am indragostit unul de celalat. In aceasta perioada am tot discutat de casatorie, insa nu se stabilea nimic sigur. Asa ca pe la inceputul anului trecut i-am zis ca „anul asta ar trebui sa facem si noi nunta, ca degeaba o tot amanam.....ca tot acolo ajungem.” Asa am ajuns noi sa facem nunta in 2008. El si acum imi spune ca daca era dupa el nici acum nu eram casatoriti. si imi mai spune ca eu practic "l-am cerut in casatorie".
Nasi aveam deja asa ca am pornit sa cautam restaurant. Am avut noroc ca am gasit foarte repede un restaurant mare (petru ca am avut 240 de invitati) si care era liber in toamna, exact cum vroiam noi. Am decis ca vrem sa facem nunta in septembrie sau octombrie, in functie de cum gasim restaurant.
Astfel am facut cununia civila pe 9 octombrie 2008 la primaria sectorului 3, apoi a urmat o petrecere acasa, am avut aproximativ 80-100 de invitati, cu formatie de muzica. A fost foarte frumos. Cununia civila a fost facuta joi, iar la mine (eu sunt aromanca) joi se face o petrecere cu rudele cele mai aproiate, asa ca daca tot faceam acea petrecere am zis sa facem si cununia civila in acea zi.
Duminica 12 octombrie 2008 am avut nunta propriu-zisa. A fost ca un vis. Ma asteptam sa am mari emotii....insa n-a fost asa, spre surpinderea mea n-am avut emotii foarte mari, probabil si din cauza ca am vazut ca totul iese asa cum mi-am dorit si nu au existat probleme.
Singurul meu regret este ca nu au putut fi alaturi de mine si cei 2 bunici pe care i-am pierdut in vara, inainte de nunta. In decurs de 2 saptamani au decedat si bunicul din partea mamei si bunica din partea tatalui. Insa chiar daca peste 70% dintre invitati erau in doliu, toti au venit si s-au simtit bine la nunta. Ceea ce m-a bucurat foarte mult.
In rest ce as putea sa mai spun, decat ca ne iubim foarte mult si sigur vom imbatrani impreuna." (Carmen)

Couple of the day: Carmen & George





Carmen's wedding cake

Carmen's bouquet








"Nu am tinut cont de traditia cu perlele cum ca aduc lacrimi daca le porti in ziua nuntii.Asa ca, in ziua nunti am fost plina de perlute." (Carmen)
data nuntii: 12 octombrie 2008






cununia civila pe 9 octombrie 2008

Your Real Wedding